lørdag den 7. september 2013

Hvid og sort bryllupskage

På denne smukke efterårsdag fik Anders endelig Anbritts ja.
Jeg har kendt Anbritt i mange år, hvorfor hun gerne ville have mig til at hjælpe med en kage. Farverne og formen havde hun besluttet på forhånd, og efter at have set på forskellige billeder og talt frem og tilbage om størrelsen og indhold, kom vi frem til denne klassiske kage.


Brudeparret på toppen har vi erstattet med to sommerfugle, som i stedet symboliserer dem - derfor valgte vi at lave to forskellige slags. De har begge fået et lille spray perlemor. 
Selve kagen er lavet af sukkerbrødsbunde med hakket mandler og stænket med friskpresset appelsinsaft. Fyldet er Toblerone og Blodappelsinmousse tilsat ekstra appelsinkoncentrat.
Kagerne er smurt med IMBC og overtrukket med fondant, sommerfugle er lavet i gumpaste.
Siderne er præget, inden der er lagt bånd i sort fondant omkring og sukkerperler er sat på.
Kagen er lavet, så de kan gemme toppen til deres første bryllupsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar