onsdag den 8. juni 2011

Kage til kollegaer

En af mine kollegaer har et par gange opfordret mig til at skifte afdeling, så hun kunne få lov at smage en kage eller to - faktisk har hun kommenteret det ved de fleste af de kager, der har været med inde på kontoret... Det tager jeg som en sød og kærlig kompliment.
I dag skulle hendes afdeling på tur, og hun spurgte, om jeg ville hjælpe med en kage til dem.
Resultatet blev denne kage med et par blomster på midten og langs kanten.

Blå kage med hvide Gerbara 
Jeg har et eller andet med blå kager i øjeblikket - næsten alle mine kager er blå for tiden.
Denne kage består af to chokoladekagebunde og en alm. lagkagebund. Det miksede valg af bunde er kun fordi chokoladekagen valgte at hæve meget på midten og ikke i siderne, så jeg kunne kun skære to og ikke tre bunde af den.
Kagen er efter min kollegas valg fyldt med frugtmousse - denne gang blev det hhv. hindbær og lime. Endelig er den smurt op med en god chokoladesmørcreme, inden den blå fondant er trukket over.
For første gang oplevede jeg, at mit overttræk revnede, og da den lå på valgte jeg altså at lade det ligge og så blev det hjørne lidt "krøllet". Dertil fík den også et par mærker, så finishen er ikke helt på højde som det plejer at være...
Pyntningen skulle være simpel, da kagen skulle transporteres. jeg havde lavet et par større Gerbera til midten og små hvide blomster til kanten. Desværre opdagede jeg for sent, at der ikke var nok af de små, så der blev lige lynproduceret et par lyserøde blomster også, som kom på.

Nærbillede af Gerbera
Kagen blev afleveret i dag, og denne gang var det kollegaerne fra min egen afdeling, der så misundeligt til :-)
De kunne så nyde resterne af kagerne fra i torsdags, som jeg tog med i går, så jeg ikke selv får spist det.

2 kommentarer:

  1. Smuk kage. Blå kager er altså også rigtig fine og rene i udseende, så jeg kan godt forstå du kan lide blå kager :-)

    SvarSlet