søndag den 10. april 2011

Feriekage

For en uge siden havde jeg denne kage med til mine kollegaer, da jeg stod for at skulle indlægges og efterfølgende have tre ugers ferie.

De er efterhånden godt forvent, når jeg kommer anstigende med kage, så jeg måtte lige overveje, hvad det det skulle være denne gang.
Kagen indeholder bunde af drømmekage med appelsin, som blev vædet med frisk appelsinsaft inden den blev lagt sammen med en lys chokolade & daim creme samt en blåbærmousse basseret på denne opskrift fra Mette Blomsterberg.
Jeg har længe ønsket at kaste mig lidt mere ud i at pynte mine kager med royal iceing. Af tidsnød blev det denne gang noget simpelt, men næste gang skal jeg altså prøve at udvidde det lidt.
Som altid sker der noget med min pynt under transporten - mest fordi jeg ikke gidder at slæbe på den store flamingokasse, så det ender tit med et viskestykke ind over og så ned i bilen. Denne gang var det blomsterne der så noget mystiske ud, da de er lavet af ren fondant og derfor ikke var tørret op, så jeg måtte lige prøve at redde det værste inden billedet blev taget... :-)

2 kommentarer:

  1. Rigtig fin kage er vild med farverne.
    knus fra mig.

    SvarSlet
  2. Tak Anette :-)
    Synes også den blå er dejlig, så den bliver brugt en del lige pt :-D

    SvarSlet