søndag den 17. maj 2015

Emilies konfirmationskage

I dag var det Emilies tur til at blive konfirmeret. Hun ville så gerne gøre lidt ekstra ud af det, så vi var inviteret til Hollywoodfest. Hun ønskede en kage i to etager, så der var vel rigeligt i denne - især efter al den gode mad, der skulle spises forinden. Kagen blev i ægte Hollywood stil med en stjerne som på walk of fame på toppen og i Emilies yndlingsfarve - lyserød - samme farve som hendes kjole.


Kagen har vi aftalt sammen - Emilie ville gerne have Daim, og jeg foreslog så lidt syrligt til i form af blodappelsin mellem sukkerbrødsbunde. Kagerne er smurt med IMBC og overtrukket med fondant. Den sorte valgte jeg dog at købe, da indfarvning af sort er et enormt arbejde.
Den nederste kage er pyntet med søjler og reb mens den øverste fik nogle stjerner. Der er anvendt en perlemould på begge kager. Den sorte bord og rebene er dustet med en sort perledust, mens guldet er malet med en flydende, spiselig guldfarve.
Stjernen er lavet i fondant, hvor der er drysset en blanding af to farver af spiseligt glimmer på og afsluttet med hendes navn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar