onsdag den 24. december 2014

Julekonfekt

For første gang i mange år stod lillejuleaften på konfektproduktion. Vi har ikke en tradition med sådanne i min familie, men når man nu for tjansen med konfekt til juleaften, skal den da være hjemmelavet...
Jeg har et væld af opskriftbøger som er samlet fra diverse blade gennem årene, så inspirationen er kommet fra flere af disse. Hertil var jeg så heldig at få noget rigtig god marcipan og nougat i gave, så det sammen med chokolade og tørret frugt er anvendt til det fad, som vi skal nyde af til kaffen i aften.


Til venstre dadelkugler trillet i kakao og rouladestang af marcipan med nougat og pistacie. Bagerst kokosstykker alla Bounty med mørk chokolade og ristet kokosflager. I midten konfektstykker af marcipan med tørret abrikos, dadler udblødt i rom og hakkede mandler. Til højre dadelkonfekt med lakrids og forrest hvide trøfler med kokos og lime.
Så skulle der da vidst også være lidt til enhver smag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar