onsdag den 25. juli 2012

Musikalsk kage

I weekenden hjalp jeg en god bekendt med en kage i anledningen af hans fødselsdag. Han havde egentlig ønsket en kage med fotoprint, men da hans levering svigtede, måtte jeg i stedet ty til en kreativ og hurtig udsmykning.
Han har haft holdt en mindre pause med sin musik, men er nu igang igen, så det var helt sikkert mit tema, som endte med dette resultat.


En rund kage bestående af drømmekagebunde lagt sammen med en jordbærmousse og en kanubicreme (nougat, chokolade og fløde) tilsat lidt Baileys. Kagen er smurt med en rest IMBC og overtrukket med en lys blå fondant.

Mikrofonen er lavet i fondant tilsat tyllose - det var en nem måde at lave en pæn afslutning med ledningen. Mikrofonhovedet er formet og så er der stukket en masse små huller med en tandstik og til sidst har den fået lidt silver pulver fra Rainbow Dust. Stjernerne er ligeledes af fondant med lidt Snowflake dust fra Sugarflair.
Papiret er lavet af flowerpaste, da det kan rulles meget tyndt ud, tørrer hurtigt og bliver meget stærkt. Efter det er tørret har jeg skrevet med en fødevaretush på det. Det er hans eget favoritnummer, som han selv har skrevet og selvfølgelig hans kunstnernavn - Christian G.

Så fantastisk at se hans ansigt, da den blev hentet, den ramte plet...

1 kommentar:

  1. Skønt at lave en kage der rammer plet. Den er også blevet rigtig fin og personlig med hans egen Sangtekst

    SvarSlet